72 óra kompromisszumok nélkül Komáromban is!

Itt vagytok?
Háromnapos önkéntes akció indul!
Mutasd meg, mire vagy képes!

Az exkluzív kalandtúrát a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház közös szervezésében szervezi több mint 10 éve. A MAG-ház szervezeteivel szinte az első években kapcsolódtunk a kezdeményezéshez, s ebben a vállalkozásunkban idén is kitartunk.

Mire vállalkozhatsz, hol segíthetsz a mi csoportjainkban?

MAG-Ház, Komárom-Koppánmonostor, Csendes utca 8.
ART-Tér, Komárom, Klapka György út 61/a.

2020. október 8-án, csütörtökön 10 órától 17 óráig várjuk az önkénteseket, akik Komárom koppánmonostori városrészén lévő faragott padok beszedésében segíthetnek. Ezen a napon tervezzük a már megkopott mezítlábas taposó felszámolását és az élő csocsó-pálya bontását is.
Találkozó reggel 9.30-kor a MAG-házban.
Amennyiben csak később tudsz csatlakozni, jelentkezz a MAG-házban, onnan segítünk a helyszín és a feladat megtalálásában.

2020. október 9-én, pénteken 10 órától 17 óráig várjuk az önkénteseket, akik Komárom koppánmonostori városrészén lévő faragott padok beszedésében segíthetnek.
Találkozó reggel 9.30-kor a MAG-házban.
Amennyiben csak később tudsz csatlakozni, jelentkezz a MAG-házban, onnan segítünk a helyszín és a feladat megtalálásában.

2020. október 10-én, szombaton 10 órától 17 óráig várjuk az önkénteseket Komáromban az ART-Térben, ahol a készülő közösségi tér felújítási munkálataiba tudtok kapcsolódni.
Találkozó reggel 9.30-kor az ART-Térben.
Amennyiben csak később tudsz csatlakozni, gyere bátran, egész nap ott leszünk.

  • Ezen a napon 14 órától nyílt napunk is lesz, amit nem csak érdeklődésre és csodálkozásra tervezünk, hanem aktív serénykedésre is. Gyere játszós ruhába, hogy bekapcsolódhass néhány kézműves alkotásba. Mivel készülünk?
    Hagytunk egy kis falfelületet, ami teakonyha lesz. Itt ki tudod próbálni, milyen a csempe felrakása.
  • Van egy konyhaszekrényünk, amit mihamarabb üzembe akarunk tenni. Ezt még csiszolni kell és festeni.
  • Az udvaron kiegészítjük a térkövet, így annak berakásában is tudsz segíteni.
  • Vannak magas ágyásaink és föld is a közelben. A magas ágyások befejezését is erre a napra szántuk.
  • A kapubeállóba feltesszük a régi kirakat üvegét, ez lesz az üzenőfalunk. Alatta a falat krétafestékkel festheted, természetesen az ART-Tér logójával.
  • Hagytunk még a kert végében vagy 10 méternyi részt, ahol bizony az elvadult növényzet az úr. Amennyiben ilyen feladatra vágysz, hajrá, téged várunk.
  • Azért, hogy ne maradjunk étlen és szomjan, lesz a szörpünkből kínálat és zsíros kenyér. Ha szeretnél ebben segíteni, nagyon örülünk neked.

S ha kedveled a közösségi programokat és/vagy művészi vénád van, akkor pont rád várunk!
Délután csak úgy spontán velünk tart Horsa István és az Ördöngős Népzenetanoda, hogy ne maradjunk értékes muzsikaszó nélkül.
Fotózz, készíts videót, rajzot, festményt és mindenféle alkotást. Örökítsd meg nekünk ezt a napot, hogy láthassuk MAG-unkat más szemével is.

72óra promo képek

72ora.hu logo72ora.hu