Iskolai Közösségi Szolgálat

Iskolai Közösségi Szolgálat az Élettér Közösség- és Településfejlesztő Egyesületnél a Mag-Házban!

Legyél Te is X-es a Mag-Házban!

Teljesítsd az önkéntes szolgálatot az Élettér Közösség- és Településfejlesztő Egyesületnél! A következő feladatokra várunk, amiket szerintünk szivesen végeznél:

  • kert és ház karbantartása,
  • közterületi elemek festése,
  • korrepetálás tartása általános iskolásoknak,
  • adminisztráció,
  • dokumentálás (kép és/vagy videó anyag készítése),
  • digitalizálás,
  • környezetvédelemi/környezettudatossági tevékenységek

Légy aktív részese a szolgálatnak! Döntsd el TE, hogy milyen önkéntes feladatot vállalnál a Mag-házban! Ha más területeken szeretnéd az Egyesületen belül kipróbálni magad bátran jelezzed felénk!
Az elérhetőségekre kattintva juthatsz további infóhoz! A Jelentkezési lapot e-mailban kell visszaküldeni az eletter@novonet.hu címre, nyomtatva az iskolába kell leadni, mivel az intézmény közvetíti ki a diákokat!

Jelentkezési lap és további információ az eletteregyesulet.hu oldalon.
Jelentkezzél minden év július 01-ig!

Jelentkezési lap letöltése


„Segítő diákok 2014” – Egy egyesület mindennapjai. Kiemelt díj, 2. helyezés a fogadó intézmény kategóriában. 2014. szeptember 26.

Életképek a mindennapokból:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”195″ thumbnail_height=”130″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]