Baba- és gyermekhordozási tanácsadás

Baba- és gyermekhordozási tanácsadás

Monostori Mirandola vagyok, kislányomat én is hordozom. A Hordozo.hu-nál végeztem baba-és gyermekhordozási tanácsadóként.
Szeretnék a hozzám forduló családoknak segíteni, hogy megtalálják a megfelelő hordozó eszközt, valamint a gyermek és hordozója szempontjából is egészséges hordozási módot.
Fontosnak tartom, hogy minél többen megismerkedjenek a hordozással. Ezért egyesületünk szervezésében minden hónap harmadik keddjén ingyenes klub alkalmat tartunk az érdeklődő családoknak. Itt hasonló szemléletű, hordozás iránt érdeklődő családok megismerkedhetnek a hordozással, hordozó eszközt próbálhatnak és kölcsönözhetnek. A játék, ismertetők és kötetlen beszélgetés mellett igény szerint hordozási tanácsadást is nyújtok.
Keressetek bátran!

 

Havi rendszerességű klubalkalmak helyszíne és időpontja: Art-Tér Művészeti Szabadiskola és Közösségi Tér (2900 Komárom, Klapka György út 61/a), minden hónap harmadik keddjén 10 órától. Az első alkalom 2017. július 18-án!
Klub alkalmon kívüli találkozó is megoldható előzetes egyeztetés után. Elértek a +36 20 / 313-4525-ös telefonszámon, és a brosch.mira@gmail.com email címen.

 

Kölcsönözhető hordozóeszközök listája, kölcsönzési rend: hamarosan