Kitti – Nyiss felénk!

ART-Tér Nyiss felénk

Fiatalok, akik példaként áll(hat)nak a korosztályuk előtt.

Nyári Kitti úgy kezdte a középiskolát, hogy osztályával részese volt az osztályközösség-fejlesztésünknek. Ez volt az, az osztály, aki végig a 4 év alatt, előbb osztályfőnökkel, majd később önállóan is végig ‘dolgozta’ velünk ezt az időszakot.

Akkor még nem gondolta, de ifjúsági területen ifjúságsegítőként folytatta a tanulmányait, s ahol a fiatalok társadalmi szerep- és felelősségvállalására összpontosított. Így alig 20 évesen már a NIT (Nemzeti Ifjúsági Tanács) megyei koordinátora és helyben a Kerecsen Ifjúsági Egyesület elnökségi tagjaként szorgoskodott.

Mindig fontos volt számára, hogy a hátrányban élők helyzetének javításán dolgozzon. Ugyan úgy, mint a fiatalok önkéntes tevékenységeinek népszerűsítése, amit több éve a 72 óra kompromisszumok nélkül országos önkéntes akcióban megyei koordinátorként szervez.

Kitti nem követünk, de részt vállal a kampány népszerűsítésében. Ő másként szorgoskodik a háttérben. Ő az, aki koordinálja azokat, akik június 11-én az Élő Adásba, mint lehetséges adományozók jelentkeznek. S azokat is, akik még nem tudják, hogy jelentkezni fognak!

Nyári Kitti a facebookon