Kendő nyeremény – Mira

Mira - kendő

Mira – dúla, babahordozási tanácsadó, gyermekágyas segítő nyereményjátékának sorsolása.
A nyeremény kendő pedig egy Yaro Petals Ultra Purple Blue karikás kendő.

A Nyereményjáték részletei a következő voltak:
Június 11-ig tartó 10 napos mini kihívásra várlak benneteket az oldalamon.
Mi az apropója? A komáromi Élettér Egyesületben azért dolgozunk, hogy a környezetünkben lévő hátrányos helyzetben élőknek tapasztalatot, tudást és fizetőképesebb megélhetést biztosítsunk. ART-Tér nevet viselő társadalmi vállalkozásunkban egy olyan közösségi tér kapuit kívánjuk megnyitni ősztől, ahol kis műhelyekben különböző művészeti területen zajlik majd a munka. A hátrányos helyzetben élők foglalkoztatásával és a környéken élők bevonásával javítóműhelyt, varrodát és zenei-művészeti szabadiskolát alakítunk ki. A sikeres nyitáshoz a fizikai tér fűtésének kiépítésére gyűjtjük most a támogatásokat.
Nagyon fontos számomra, hogy ez a hely ősztől megnyithasson, hiszen ebben a közösségi térben élérhetőbbé válnak a nektek szóló programok, például a dúlai szülésfelkészítő, hordozási tanácsadás, babahordozó és mosipelus klub, zeneböli és még sorolhatnám. Adománygyűjtő követként, hordozási tanácsadóként játékra hívlak benneteket. Nyiss felém! kövessetek 10 napon át, csatlakozzatok a kihívásomhoz, közösen tanuljunk kötéseket. Mindeközben adjuk össze a fűtési rendszer kiépítéséhez szükséges összeget.  Az én vállalásom 10 nap, 10 kötés, 100 000 Ft. Nyiss felénk! – hogy mi is nyithassunk!, hogy itt vidéken is szélesebb körben informálhassam a családokat a válaszkész neveléssel kapcsolatosan, és terjedjen el a hordozás, ISZSZ, vagy akár a mosható pelenka használat kedvező hatása is!
Az adakozó, játékban résztvevőkhöz nem leszek hálátlan. Egy 4000 Ft értékű online/személyes babahordozási tanácsadás és egy új, meglepetés kendő is gazdára talál.

Napi kendő kötésetek fotóját beszúrni adott napra.
Az oldal kedvelésével nem maradtok le a fontos részletekről. 😉
Oszd meg ismerőseiddel, hogy részt vehessenek a játékban, és hogy egy jó ügyet támogathassanak!
Határidő: 2020.06.11. 18 óra. Sorsolás: 2020.06.12. 19 óra.