2 millió forint – Nyiss felénk!

2 millió forint

Kedves Barátaink!

Imádtam a mai napot. Vagyis az estét. Nagyon izgultunk, de nagyon készültünk is.
Közel 2 millió forintot gyűjtöttünk össze június 2-tól induló kampányunkban és a mai Élő Adásig.
Minden neves és névtelen támogatónknak hálásak vagyunk azért, hogy az új közösségi terünk fűtésének kiépítéséhez hozzájárult. Ezzel biztosította, hogy az indulástól egy folyamatos és biztos jelenléttel szolgálhatjuk a helyi közösséget.

Mi, a Mag-házban azért dolgozunk és önkénteskedünk, hogy a környezetünket, a benne élőket jobbá, szebbé tegyük. Soha nem gondoltunk a saját magunk megélhetésének gazdagítására, minden cselekedetünket a közösségi értékek szolgálatába és szeretetébe fordítottuk és ezután is ezt tesszük.
A komáromi ART-Tér a Mag-ház testvére, így közösségi tulajdon, az Élettér Egyesület (és nem magánszemély, család) tulajdona. Az itt felajánlott összegek tehát nem családi vállalkozások burkolt támogatására, hanem valós közösségi célokra fordítódnak. Hisszük és tudjuk, hogy ha nem is gyorsan, de idővel olyan közösségi térré formálódik amit már közel 4 éve álmodunk és ami valóban a helyi közösség tere lehet.

Hálásak vagyunk azoknak a fiataloknak, akik nem csak élvezik és élvezték az általunk nyújtott lehetőségeket, hanem éltek is vele. Így, vagy úgy, támogatásukkal haladunk előre. Bízunk benne, hogy ez a hely már az övék lesz és mi csupán a hátteret, azt a segítséget adjuk, ami a haladásukhoz, a céljaik eléréséhez szükséges.

Köszönjük azoknak a civil szervezeteknek és képviselőiknek, akik így, itt és most kiálltak mellettünk a több, akár hosszú éves segítségnyújtásért. Tudjuk, hogy ez nem kis kihívás. Nyíltan és szeretettel, becsülettel vállalni azt, hogy partnerek vagyunk.
Köszönjük azoknak a családoknak, társaknak, akik valaha tőlünk indultak, itt dolgoztak, innen kaptak, kapnak segítséget. Megható az a támogatás, amikor az élelmiszermentésben részt vevő család így, itt és most segítséget, támogatást ad, viszonoz.

Köszönjük azoknak a gazdasági szereplőknek, akik mindig, mindenben, ha nyíltan nem is, de így itt és most, valahogy hozzájárultak a célunk eléréséhez.

Köszönjük a szervezőknek, a Gyökerek és Szárnyak Alapítványnak, hogy megérezték, meglátták a bennünk lévő lehetőségeket és teret, lehetőséget adtak erre a mai napra és az ezt megelőző adománygyűjtési kampányunkra.

Köszönjük azoknak a támogatóknak a támogatást, akik csak ma, vagy csak ebben a kampányban ismertek meg bennünket és bizalmat szavaztak nekünk, adományukkal hozzájárultak a céljaink eléréséhez.
Köszönjük azoknak az önkénteseknek a munkát, akik az adománygyűjtési kampányunkat segítették. A követek, az adományozók koordinálásával, az online megjelenéssel, a kiváló televíziós adás technikai hátterével.

Köszönjük mindazok háttérmunkáját, amit fel sem foghatunk, de egészen biztos, hogy sokan vannak.
Köszönjük azoknak, akik a követi felkérést felelősen elfogadták és teljesítették. Köszönjük azoknak, akik éltek az adományozói meghívással, külön köszönet azoknak, akik adományaikkal hozzá is járultak a mai nap eredményhez.

És persze nem utolsó sorban nagy tisztelet és köszönet a két partnerszervezetnek, a ‘dajer.hu’-nak és a ‘netkorrep’-nek, hogy partnereink voltak ebben a kampányban.

Szóval, egy szóval: örök hála és köszönet!

Aki nem volt részese, hát legyen. Vegye fel a bakancslistára, mert ezt egyszer ebben az életben át kell élni! – Monostori Éva


2 millió forint