🚌MEGÉRKEZTEK

Hajnalodott még amikor Sipos Győző és Ágnes Antal buszra szállt és elindultak Budapestre, hogy matrózokat toborozzanak a táborunkhoz.

A hajók legénységének toborzása nem ment teljesen zökkenőmentesen, de még az első ebéd előtt valamennyi matróz megérkezett.

Megvolt az ismerkedés, összeállt a problématérkép és a dimenziókapun átkelve kiválasztódtak a csapatok is.

🐤 Sárga hajóval Dias ( Titanilla Garabás) és legénysége Dél-Afrika, 🐷Piros hajóval Kolombusz (Kristóf Monostori) és legénysége Kuba, 🐸Zöld hajóval Vasco de Gama (Ágnes Antal) és legénysége India, míg 🦄 Kék hajóval Magellán (Sipos Győző) és legénysége Argentína felfedezésére indul.

Az első nap a csapatok építése, a közös gondolkodás serkentése, az ‘álom állam’ alapításának előkészítése volt a célunk.

Volt itt ma minden.
Betűvásár, villámrandi, tábori szabályzat és problématérkép készítése. Bermuda-háromszög, dimenzió kapu, vetélkedő.

A tábor helyszíne tökéletes, köszönet a szigetszentmártoni Ifjúsági Tábornak, ahol mindenre is figyelnek, legyen az allergia, érzékenység, vagy csak kívánság.

Most még zajlik az ismerkedés, hangos a zene, van még energia, de meglátjuk, hogy kitart-e a lendület a következő napokra is. Holnap még csoda csapatépítés és az ideális állam alapítása vár ránk, így hamarosan véget vetünk a jó hangulatnak. 🙂