🏝 MEGÉRKEZTÜNK!

Mindenhez idő kell.
Amennyiben jól tudom legalább két éves előkészület előzte meg azt a lehetőséget, amit az elmúlt nyáron pályáztunk meg, majd nyertünk el, s amin 3 hónapja dolgozunk.

Holnap itt a nap, amikor megérkeznek Budapestről a fiatalok, a középiskolai diákönkormányzatainak tagjai, akik meghallották és el is nyerték annak a lehetőségét, hogy ezt az egy hetet velünk töltsék Szigetszentmártonon.

Kolumbusz Kristóf, Magellán, Vasco de Gamma és Dias híres felfedezők mentén tapasztalhatják meg a világ dolgait, kaphatnak betekintést és információt a különböző földrészek államainak berendezkedéséről, s majd alkothatnak maguknak egy ideális államot, ahol jó felnőni, ahol jó élni.

Ahhoz, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy mi azt elterveztük, nekünk, akik tervezünk, dolgozunk egy ideje, mindent (is) ki kellett próbálnunk, be kellett rendezkednünk.

Szóval bevettük, elfoglaltuk, átalakítottuk, formáltuk a terepet. Néha hevesen, néha kedvesen, de mindenképpen elkötelezetten.

Most nektek is engedünk ebbe az előkészületi hóbelebancba egy iciri-piciri betekintést.
Mára befejeztük, reggel korán indulunk a fiatalokért, s ha a tengeri veszedelem, vagy a skorbut el nem visz bennünket, akkor minden nap adunk egy kis ízelítőt a mindennapokból.