đŸ‘·â€â™€ïžđŸ‘· MINDENT IS….

CsinĂĄltunk a mai nap.
Nem kezdtĂŒnk tĂșl korĂĄn, de idƑben Ă©rkeztĂŒnk, mert nĂ©gyen csak dĂ©lig tudtunk egyĂŒtt szorgoskodni.

Gergely AkĂĄcs Sapi megörĂŒlt a rĂ©gi faipari gĂ©pnek, s gyorsan leszabta a konyhaszekrĂ©nyhez a belsƑ polcokat.

MiutĂĄn TĂłth Ágnes AnikĂł Ă©s Zsuzsanna Fekete is megĂ©rkeztek, egybƑl nekilĂĄttunk a pincĂ©nek. Most a föld ĂĄsĂĄsa Ă©s kihordĂĄsa szakaszban vagyunk. Ági Ă©s Sapi felvĂĄltva ĂĄstak, Zsuzsival pedig terĂ­tettĂŒk a felhozott földet.
Hol itt, hol meg ott.

Nem vĂ©geztĂŒnk vele, de nem is ez volt a cĂ©lunk.
CsinĂĄljunk meg addig Ă©s annyit, amennyit tudunk.
De vårt még rånk néhåny feladat, így azokra is åt kellett ållni.

Nem tartott sokĂĄig, de nem is volt egyszerƱ a majdani vĂ­zvezetĂ©khez a csƑ kibogozĂĄsa Ă©s befƱzĂ©se a gyökerek közt a gödörbe.
De mĂĄr ott van!
Ferenc Csaba RĂĄkos mindig meglep bennĂŒnket virĂĄgmagokkal, gumĂłkkal, Ă­gy Zsuzsi most az Ƒsziek elrakĂĄsĂĄt gyorsan meg is csinĂĄlta. ÖrĂŒltĂŒnk neki, hogy mĂĄra Ă­gĂ©rkezett, mert tudjuk, hogy Ƒ nagyon szereti a virĂĄgokat, s a velĂŒk valĂł foglalatossĂĄgot is. Mi pedig hagytuk, közben fotĂłztuk.

SikerĂŒlt a mandulafĂĄt is elpakolni. A kiĂĄsĂĄsa Ăłta mĂ©ltatlanul fetrengett az udvaron, Ă­gy most meglelte a helyĂ©t. A törzse tƱzifa lesz, a gyökĂ©rzetĂ©t mĂ©g nĂ©zegetjĂŒk egy ideig, bizakodunk, hogy Roland egyszer csak megkegyelmez nekĂŒnk Ă©s a korĂĄbbi kĂ©t nagyobb tesĂłjĂĄval egyĂŒtt felvĂĄgja majd.

Zsuzsi és Sapi tåvozåsa utån nekilåttunk a polcok elkészítésének.
Ezek a bĂștorlapok bontottak, tehĂĄt Ășjra hasznosulnak. Persze Ă­gy nem olyan egyszerƱ vele a munka, hiszen hol itt, hol meg ott van rajta vĂĄgĂĄs, vagy lyuk. Ezeket javĂ­tjuk, s utĂĄna festjĂŒk. Egy kicsit
igazĂ­tunk rajta fƱrĂ©sszel, majd vĂĄgunk bele pĂłtlĂĄst, ragasztjuk, kigletteljĂŒk, szĂĄradni hagyjuk, csiszoljuk, s vĂ©gĂŒl festjĂŒk.
Ma mĂ©g a festĂ©sig nem jutottunk el, de azt gondoljuk Ă­gy is elĂ©gedettek lehetĂŒnk. Sok mindent elvĂ©geztĂŒnk, ismĂ©t egy nagyot lĂ©ptĂŒnk elƑre. JĂłl sikerĂŒlt az önkĂ©ntes hetĂŒnk, valakik mindig csinĂĄltak valamit, Ă­gy ezen a hĂ©ten igazĂĄn nagy vĂĄltozĂĄsokban voltunk.