đŸ‘©â€đŸ«đŸ‘šâ€đŸ« AMIT MEGTANULTÁL…

Az csak a tiéd!
Senki nem veheti el.
Ez rĂ©szben önmagad kitartĂĄsa, szĂŒleid ösztönzĂ©se Ă©s tanĂĄraid törekvĂ©se.

Mi is hålåsak vagyunk azoknak a tanårainknak, akik adtak MAG-ukból. Tudåst, ösztönzést, biztatåst.
Köszönet érte!

Megtanultunk olvasni.
S nem csak olvasni, hanem szöveget értelmezni is.
Így kĂ©pesek vagyunk arra, hogy ne csak a fizikai erƑnket, hanem a szellemi kĂ©pessĂ©gĂŒnket is hasznĂĄljuk.

Ma is izgalmas önkéntes napunk volt.

NyĂĄr eleje Ăłta vĂĄrunk egy optimĂĄlis idƑre, amikor az idƑjĂĄrĂĄs, a vegyszer, a vĂ©dƑfelszerelĂ©s Ă©s a potenciĂĄlis önkĂ©ntes is megĂ©rkezik a feladathoz. Ez pont mĂĄra esett.
Sajnos az ART-TĂ©r padlĂĄsterĂ©t, s gerendĂĄzatĂĄt valami gomba megtĂĄmadta. Ezek mĂ©g igen rĂ©gi hĂĄzak, akkoriban, amikor Ă©pĂŒltek mĂ©g nem volt ‘divat’ a gerendĂĄk ĂĄztatĂĄsa gombaölƑvel, Ă­gy most rögvest orvosolni kellett a ‘hibĂĄt’.

JĂĄnos Monostori egyszer mĂĄr nyĂĄr elejĂ©n megtette az elsƑ lĂ©pĂ©seket Ă©s egy felĂŒletkezelĂ©st vĂ©gzett, de mĂĄr akkor lĂĄtszott, hogy itt egy nagyobb lĂ©legzetƱ beavatkozĂĄsra lesz szĂŒksĂ©g.
Így felvĂĄsĂĄrolva – Ă©s igen drĂĄga ĂĄron beszerezve – a vĂ©dƑfelszerelĂ©st, mĂĄr csak össze kellett tenni a rĂ©szeket.
Ehhez kellett a szövegĂ©rtĂ©s is, nem csak az elszĂĄnt fĂ©rfierƑ.

Monostori ÁdĂĄm Moneszra maradt a gombaölƑ permetezĂ©se, melyhez a vĂ©dƑruha mellett mĂ©g egy jobb idƑket lĂĄtott esƑkabĂĄtot is bevetettĂŒnk.
Bizakodunk, mert olyan ‘permetköd’ uralkodik a padlĂĄson, ami bizakodĂĄsra adhat okot.
Na, de nem mehet mindenki a padlĂĄsra. Ugye?

Zsolti a vĂ­zvezetĂ©k szerelƑ nagyvonalĂșan azt mondta tegnap reggel, ha ezt, meg azt mĂ©g kiĂĄssuk, akkor Ƒ is eljön hĂ©tfƑn reggel Ă©s megcsinĂĄlja azt, amit kell.
Szerintem egészen biztos volt benne, hogy nem kell jönnie, de tévedett.
Zoltan Kulhanek olyan fiatalunk, aki, ha megĂ­gĂ©r valamit, akkor azt meg is csinĂĄlja. Így reggel szemĂŒgyre vette a feladatot, hazament egy mĂĄsik bakancsĂ©rt, s mĂĄr dĂ©lre kiĂĄsott mindent.