Élő Adás InfoEsztergom – Nyiss felénk!

InfoEsztergom

Európában először, online körülmények között is megrendezik június 11-én este az ÉLŐ ADÁS-t az Élettér Egyesület komáromi összművészeti szabadiskolájának a javára.

AZ ÉLŐ ADÁST a megváltozott körülmények között is megrendezi a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány, amely ilyen nehéz időkben is alulról jövő, társadalomformáló kezdeményezéseket támogat.

Az egyik szervezet, amelynek adományokat gyűjtenek az Élettér Egyesület komáromi összművészeti szabadiskolája, ahol a hátrányos helyzetben élők foglalkoztatásával és a környéken élők bevonásával javítóműhelyt, varrodát és zenei stúdiót alakítanak ki. A közösségi tér megnyitásához és hosszútávú működéséhez az épület fűtésrendszerének kialakítására van szükség.

„Hiszünk a társadalom erejében, abban, hogy online is meg tudjuk valósítani azt a sikert, amiket évek óta. Fantasztikus kezdeményezéseket találtunk, biztos vagyok abban, hogy minden adakozó megtalálja a neki kedves szervezeteket. A szolidárisabb, igazságosabb és fenntarthatóbb társadalmat építő civil kezdeményezéseknek most még nagyobb szükségük van a támogatásra: a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság számos szervezetet a megszűnés szélére sodort, és a leginkább elesettek közül sokak a civil világ támogatását is nélkülözni kénytelenek” – nyilatkozta Komáromi Mátyás, az Együtthatók program vezetője.

Az adományozói kultúrát, a társadalmi ügyekben való részvételt ösztönzi közösségi adománygyűjtő estek szervezésével a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány Együtthatók programja.

A gyűjtés időpontjai:

június 2-11.: online adománygyűjtés az adjukossze.hu oldalon
június 11. 18 óra: ÉLŐ ADÁS Online

Minden érdeklődőt várnak a szervezők http://gy-sz.hu/elo-adas-online/ oldalon, ahol az est regisztrációs linkje is megtalálható.