Élelmiszermentés – élelmiszer osztás

Élelmiszermentés

A mögöttünk hagyott 4 évben nagyon sok tapasztalatot és segítséget kaptunk ahhoz, hogy Komáromban részesei lehessünk az élelmiszermentésnek, mellyel rászoruló családoknak segíthetünk.

Sajnos az elmúlt 1-2 hónapban drasztikusan csökkent a napi élelmiszer, amit szét tudunk osztani. Ezért is igyekszünk minden olyan budapesti kiajánlásban részt venni, amellyel további élelmiszereket tudunk tovább osztani. Sajnos nem rendelkezünk hűtőautóval, így a lehetőség mellett keressük azokat a partnereket is, akikkel együtt tudunk segíteni.

Két hete az IREKS Stamag Kft. jóvoltából 265 kg margarint tudtunk szétosztani. Köszönjük Jankó Miklósnak, aki az elmúlt évek során mindig törekedett arra, hogy a megkeresésünkre partnerünk legyen. Köszönjük Tóth Lászlónak is, aki szállításban, logisztikában több éve segíti tevékenységünket.

E hónap második felében szintén lehetőségünk lesz csokoládé szétosztására.
Köszönjük Nyári Kittinek a 30.000Ft-os támogatását és Valent Mayának az újabb 5.000Ft-os támogatását. Ez az összeg biztosítja számunkra és a rászorulók számára is, hogy a saját kisbuszunkkal tudjuk megoldani a szállítást. A támogatásukat a budapesti szállítás üzemanyagára fordítjuk.

Élelmiszermentés