Első tesztnap az élelmiszerosztásnál

Élelmiszermentés

Köszönjük önkénteseinknek az elkötelezett munkát és köszönjük partnereinknek, hogy fegyelmezetten fogadták az új szabályokat.

Tevékenységünket 2020. január 1-jétől kizárólag önkéntesként, mindenféle támogatás nélkül végezzük. Amennyiben fontosnak érzi, hogy ebben az időben se vesszen kárba élelmiszer és/vagy úgy érzi jó szívvel segítene a rászoruló családoknak, akkor szívesen fogadjuk támogatását.

Amiben segítségünkre lehet:

– Bár igyekszünk a lehető legjobban környezetünk védelmére törekedni, nem tudjuk teljesen mellőzni a műanyag és/vagy papír zacskókat, amiből többféle méretben és mennyiségben is fogadunk felajánlásokat.

– A műanyag zacskók mellé önkénteseink vászonzacskókat varrtak, amelyekből sosem elég. Amennyiben van odahaza felesleges anyaga és tud varrni, készíthet számunkra – jobbára – pékáru csomagolására mosható zsákokat.

– Ahhoz, hogy a szállítást és szétosztást tudjuk folytatni sok háttértevékenységre kell forrást biztosítani. A szállításhoz üzemanyagra, az épület fenntartásához rezsire és tisztítószerekre, a folyamatos nyitva-tartáshoz és az adminisztrációhoz emberi erőforrásra van szükségünk. Amennyiben megteheti, kérjük pénzbeli adománnyal támogassa tevékenységünket:
Élettér Egyesület, OTP Bank Zrt. 11740030-20052401 (tárgy: élelmiszermentés).

– Az elmúlt 3 évben együttműködési megállapodással Komárom Város Önkormányzata segítette a folyamatot. Ettől az évtől sajnálattal tapasztaltuk, hogy valamennyi támogatástól megvonta egyesületeinket. Mi folyamatosan kérelmezzük a döntés felülvizsgálatát. Amennyiben megteheti, kérjük, Ön is írjon egy emailben levelet városunk vezetőinek, e cél további támogatását kérve.

– S nem utolsó sorban megosztásával is sokat segíthet, lendíthet a folyamaton.

Köszönjük együttműködését saját szervezetünk, az élelmiszerrel támogatott családok és az el nem pazarolt élelmiszerek nevében is.