đŸ€žâ€â™€ïžđŸ€žâ€â™‚ïž MAKK MARCI tĂĄbor 1. nap!

A bemelegítés

Évek Ăłta visszatĂ©rƑ programunk az egĂ©szsĂ©gfejlesztƑ tĂĄborunk, ahol Olga NĂ©meth vezetĂ©sĂ©vel a gyerkƑcök egy csomĂł hasznos tapasztalattal Ă©s Ă©lmĂ©nnyel gazdagodnak.

Reggelente mozgĂĄssal, vagy ha Ășgy tetszik reggeli tornĂĄval indul a közös program, amit aztĂĄn minden nap kĂŒlönbözƑ kis meglepetĂ©sek szĂ­nesĂ­tenek.

TermĂ©szetesen a Makk Marcik sem maradhattak tĂĄborpĂłlĂł Ă©s zĂĄszlĂł nĂ©lkĂŒl, amit hamarjĂĄban az elsƑ nap elsƑ felĂ©ben el is kĂ©szĂ­tettek, s az egyenpĂłlĂłk Ă­gy alakultak ĂĄt egyedivĂ©.

DĂ©lutĂĄn aztĂĄn elindult a nagy tanulĂĄsi folyamat. ElkezdtĂŒnk tanulni a sajĂĄt testĂŒnkrƑl, mĂĄr a reggeli torna is erre vezetett rĂĄ bennĂŒnket, mert a rezgƑ bottal valĂł gyakorlĂĄs, foglalkozĂĄs segĂ­t a megfelelƑ testtartĂĄs elƑsegĂ­tĂ©sĂ©re Ă©s olyan izmokat is bekapcsol, amirƑl sejtelmĂŒnk sem volt, hogy lĂ©tezik.

Van egy barĂĄtunk is, Áfonya, aki egy kutyus. Áfonya olyan gyakorlĂł terep, akivel Ă©s amivel minden gyerkƑcnek feladat van pĂ©ntekig. Aki ĂŒgyes Ă©s kitartĂł, annak egĂ©szen biztos, hogy sikerĂŒl egyedi produkciĂłt is bemutatnia.

Volt mĂ©g egy jĂłszĂĄgunk, egy lĂșd, vagyis kettƑ, de ez nem kĂŒlön gĂĄgogott, hanem mindenkinek a sajĂĄt kis talpĂĄn. MĂĄr akinek van, ugye!

Na, ezekre a kis csodĂĄkra Ă©s kĂŒlönlegessĂ©gekre mĂ©g szĂĄmos rĂĄtalĂĄlĂĄsunk Ă©s rĂĄcsodĂĄlkozĂĄsunk Ă­gĂ©rkezik a hĂ©t folyamĂĄn.