Csemete Babahordozó Klub a Mag-házban

Csemete Babahordozó Klub a Mag-házban

2018. január 16-án 10 órától

Klubunk azzal a céllal alakult, hogy a babahordozást és a mosható pelenka használatot ismertessük, népszerűsítsük lakóhelyünkön, és térségünkben.
Havi rendszerességű találkozónk következő időpontja 2018. január 16. 10 óra.
ISARA márkájú eszközök érkeznek klubunkba.
A találkozó ingyenes, tanácsadásra és hordozóeszköz próbára is van lehetőség.
A rendezvény és a helyszín bababarát!

Babahordozás. Divat, vagy praktika?

Az újszülött számára a hordozás ismerős érzés, hiszen magzatként az édesanyja hasában szorosan körül ölelve, folyamatos testkontaktusban tölt el kilenc hónapot. Amikor megszületik, azzal teremthetjük meg a számára a benti és a kinti lét közötti legfinomabb átmenetet, ha ezt a biztonságot adó, ismerős érzést biztosítjuk számára, azaz hordozzuk. A hordozás testileg és lelkileg is nagyon jót és csak jót tesz nekik. Mindemellett számos praktikus előnye is van: mobilabbá válik a család, könnyebbé válik az altatás, felszabadul a hordozó személy keze, ami nagy segítség lehet a házimunka végzésénél is.

Mosható pelenka!?!?

Mai modern mosható pelenka a régi gumibugyihoz képest kényelmesebb, nagyobb nedvszívású és óriási választék elégíti ki a legkülönfélébb igényeket is. Környezetbarát, költségkímélő, egyszerű a használata, és hamarabb elérhető vele a szobatisztaság a gyermekeinknél, mint az eldobható pelenkát viselő társaiknál. S az sem mellékes, hogy természetes anyag érintkezik a baba bőrével.
Kételkedsz? Gyere és járj utána!