đŸ‘”đŸ‘±â€â™€ïžâ€đŸ‘§ MAMA – LÁNYA – UNOKÁJA…

De nyugodtan Ă­rhattuk volna mĂ©g azt is, hogy dĂ©di – nagyi – anya Ă©s a gyerkƑcök. Így indult, vagyis Ă­gy indĂ­tottuk a kĂ©zmƱves foglalkozĂĄsokat itt a Mag-hĂĄzban.

GyĂ©mĂĄntcsiszolĂłk nĂ©vvel illettĂŒk az elmĂșlt szombaton indulĂł kĂ©zmƱves Ă©s egyĂ©b kulturĂĄlis egyĂŒttlĂ©teket, amelyeket mĂĄr rĂ©szben, vagy egĂ©szben elƑkĂ©szĂŒleteknek is gondolhatunk a karĂĄcsonyi ĂŒnnepekre.

AnitĂĄval szappant kĂ©szĂ­tettĂŒnk, de a recept birtokĂĄban mĂ©g odahaza is kĂ­sĂ©rletezhetĂŒnk a hĂĄzi szappankĂ©szĂ­tĂ©ssel. SzĂ©pek, illatosak, de hasznĂĄlatukkal mĂ©g vĂĄrni kell 6-7 hĂ©tig. Pont ezĂ©rt vĂĄlasztottuk az elsƑ foglalkozĂĄsunknak, hogy a nagy ĂŒnnepre mĂĄr hasznĂĄlhatĂł is legyen az ajĂĄndĂ©k.

S mi kĂ©szĂŒlt mĂ©g?
Mosógél.
Vagy mondhatjuk Ă­gy is, hogy folyĂ©kony mosĂłszer, mely nem csak környezetbarĂĄt, hanem pĂ©nztĂĄrca barĂĄt is, hiszen kb. 2000Ft-bĂłl 10-12 liternyi mosĂłgĂ©lĂŒnk lehet. Aki most lemaradt, ne szomorkodjon, egĂ©szen biztos, hogy lesz mĂ©g alkalom ha nem is az idei, de a jövƑ Ă©vi karĂĄcsonyra egĂ©szen biztos.

JövƑ hĂ©ten pedig Edit KrĂŒpl-vel, azaz MonyolkĂĄval fogunk dĂ­szeket kĂ©szĂ­teni. Írja be mindenki a naptĂĄrĂĄba, hogy oktĂłber 29-Ă©n 9.30-kor közös varrĂĄsos ĂŒgyeskedĂ©s a Mag-hĂĄzban.