Kedves Barátaink!

Ígértem, hogy az elmúlt hét csütörtöki megbeszélésünkről, találkozónkról készítek egy összefoglalót.
Az első találkozónkon a Csigaház program ismertetője hangzott el, illetve előbb 3 kiscsoportban dolgoztunk a hallottakról, majd a kiscsoportok javaslatait összesítettük.
Ezek alapján a következőket érintettük, amit alább pontokba szedtem. A pontok nem jelentik az elhangzottak fontosságának sorrendjét:

Nyilván az idő korlátozta mindazokat, amiket még össze tudnánk szedni, s amire jó lenne figyelnünk. Abban maradtunk, hogy ki-ki végig olvassa az összegyűjtött gondolatainkat és továbbiakkal kiegészíti azon a találkozónkon, melyre el tud jönni.
Az itt összegyűjtött gondolatokat egy kicsit rendszereztük is, így két olyan szélesebb spektrumú halmazba foglaltuk, mellyel a következő alkalomkor foglalkozunk és tervezünk.

Természetesen a közös gondolkodás nyitott, új irányok mindig behozhatók, mint ahogy új tagok, érdeklődők is. Így arról is beszéltünk, hogy népszerűsítjük magunkat, keressük azokat a szülőket, akik érintettek és szívesen kapcsolódnak hozzánk. Sőt! Mindenféle gondolatot megoszthatunk egymással, akár ezen a levelező listán is, amennyiben személyes jelenlétünk akadályozott.
A következő találkozónk, tervezésünk időpontja július 10. péntek 17 óra.
Arról is beszéltünk, hogy aki épp nyaral, vagy közbejön valami, ne csüggedjen, ezen a levelező listán, illetve a honlapunkon, facebook oldalunkon a következő találkozások időpontjait mindig közzétesszük.
A találkozásokon természetesen biztosítunk gyermekfelügyeletet, de maguk a gyerekek is részeseivé válhatnak a találkozóinknak úgy, mint az első találkozón. Hiszen értük, róluk gondolkozunk.
Köszönöm mindenkinek türelmét, a nyitottságát és az együttműködését amit a találkozónkra fordított, s akkor ne feledkezzetek meg arról, hogy szeretettel várunk mindenkit a következő találkozásunkon július 10-én 17 órakor a Mag-házban.

Üdvözlettel: Monostori Éva

 

 

©2024 Csigaház NCTA-2015-10986-G| Élettér Egyesület