Kedves Barátaink!

Az előző közösségi beszélgetésről készítettem egy összefoglalót, amit most szeretettel adok közzé további gondolkodásra.
Július 10-én ismét sokan voltunk a beszélgetésen, örömmel fogadtuk, hogy újabb szülők is csatlakoztak hozzánk.
Erre a találkozóra két területet jelöltünk meg, amelynek mentén haladhatunk, s amit az első összejövetelen közösen határoztatok meg:

Az együtt töltött időszak alatt egy közösségfejlesztői módszerrel dolgoztunk, amelynek célja, hogy összeszedjük azokat a tudásokat, képességeket, készségeket amit tudunk, és amit szívesen adnánk tovább másoknak is. Illetve ennek az ellenkezője, tehát azok a hiánytudások, készségek, képességek, amelyeket szívesen tanulnánk, elsajátítanánk.
Mi az a tudás, amivel rendelkezünk:

S mi az a terület, amelyre nagyobb tapasztalatra, tudásra van szükségünk:

S akkor  miben maradtunk:
Legközelebb 3 hét múlva találkozunk, július 31. pénteken 17 órakor a Mag-házban.
Mit tervezünk ezen a napon?

A két konkrét fejlesztő módszerhez pedig mi, a Mag-ház vállaltuk, hogy felvesszük a kapcsolatot a hölgyekkel és igyekszünk egy-egy olyan időpontot egyeztetni velük, amikor eljönnek Komáromba és egy ismertetőt adnak az általuk alkalmazott fejlesztői módszerekről. Még nem sikerült egyeztetnünk, tehát erre még konkrét időpontot nem tudunk nektek írni.
Köszönjük mindenkinek a közös gondolkodást, s akik nem nyaralnak július 31-én, azokat szeretettel várjuk a következő találkozásunkon, tervezésünkön.

Üdvözlettel: Monostori Éva

 

 

©2024 Csigaház NCTA-2015-10986-G| Élettér Egyesület