Kedves Barátaink!

A tegnapi találkozónk szűk családiasra sikerült, bizonyára én kevertem meg az eseményeket azzal, hogy 18 órára írtam a kezdést. :(
Dórinak köszönjük a helytállást! :)

Előzetesen írom nektek, hogy Fejér Gyuláné Kingával (tel: 30-955-2132) egyeztettem a szeptember 19-i rendezvényről, szeretettel várnak bennünket.
Hétfőn délután 14 órára Szarkáné Kata megy hozzá személyesen is a Máltaiba, hogy megbeszéljék a részleteket.

Tegnap két turnusban találkoztunk, mert aki eljött 17 órára és sietett, azzal is egyeztettünk, illetve voltak közületek többen, akik jelezték levélben, hogy mégsem tudnak eljönni, de ötleteket, vállalásokat említettek.

Elkészültek a levelek, akik nem tudtak eljönni, de vállaltak személyes megkeresést, azok jöjjenek be a Mag-házba. Itt összegyűjtjük, hogy hová vittünk már, s hová kell még.

Megérkeztek a szórólaphoz is az ajánlások, most már csak valahogy szakmailag is össze kell tennünk, hogy mehessen a nyomdába.

Kezdem a programjavaslattal.

Ezek azok a területek, amelyekben gondolkoztunk.

S akkor maradt a póló!

Takács Ági küldött néhány nagyon impozáns javaslatot, ami ötletnek nagyon ösztönzőnek hatott. 
Abban maradtunk, hogy nem biztos, hogy egyforma póló kell, hiszen a gyerekek is ahányan, annyi félék. Így is színesítjük magunkat.
Mivel két részben beszélgettünk, így a két beszélgetéskor megoszlottak a vélemények. Az öt órain nem tartották a szülők olyannyira fontosnak, hogy magát a problémát is megjelenítsük a pólón, míg a hat órai beszélgetésen jónak tűnt ez az irányvonal. Én azt gondolom, hogy nem kell egyforma, így akár teljesen egyéni pólóink lehetnek. Akár színben, akár feliratban. Sőt! Méretben is. :)
Olgi ajánlotta, hogy a csigaházra hétfőig készít rajzot a csigákhoz. Ez nagyon jó ötlet, amint megérkezik fel is tesszük a levelező listára, hogy lássátok, s tudjátok adni hozzá a véleményeteket. 
A póló elejére javasoltátok azt is, hogy csak annyi legyen rajta: Csiga vagyok! Ez aranyosnak tűnik, pláne ha helyes kis csigák is lesznek rajta. S aki úgy dönt, annak a hátára is lehet felirat.
A szülők is szeretnének pólót,valami "Büszke csigamama' felirattal.
Na, de erre is jöhetnek még javaslatok, ötletek, bár nagyon sokáig nem tudjuk húzni, halasztani.

Amit tudnunk kell:

Köszönjük mindenkinek, aki részese volt eddig is a közös törekvésünknek.
Ne feledjétek, hogy legutóbb még egy időpontot határoztunk meg, így augusztus 24-én hétfőn 17 órától várunk benneteket ismételten. 
Addig is még szép nyarat és jó pihenést!

 

 

©2024 Csigaház NCTA-2015-10986-G| Élettér Egyesület